Szállítási infó

Borainkat és egyéb alkoholtartalmú italainkat tartalmazó rendeléseket csak 18 éven felüli megrendelő esetén tudjuk teljesíteni.
 
A megrendeléseket Szeged és vonzáskörzetében borkereskedésünk saját autóval szállítja ki, amely 6 palack vagy 10.000 Ft-os vásárlás felett díjmentes.
Országszerte pedig Pick Pack Pontokon van mód az átvételre, mely esetben a rendelés minimum összeghatára 10.000 Ft, a szállítás ebben az esetben is díjmentes.
Távolsági megrendeléseket csak előreutalás után áll módunkban teljesíteni.
 
25000Ft feletti rendelés esetén, igény szerint a háztól házig szállítás költségét is átvállaljuk, mely rendszerint GLS futárszolgálattal teljesül.
Az ennél kisebb értékű vásárlás esetében a személyes átvételt javasoljuk üzletünkben: Kollégiumi Borpont 6726 Szeged Közép fasor 31-33.
 
A helybeli rendelést telefonos egyeztetést követően (70/3242309) legtöbbször már aznap, de legkésőbb 3 munkanapon belül kiszállítjuk, a távolsági megrendelések esetében a futárszolgálattól függően 3-5 munkanap lehet a kiszállítás.
 
A fizetés kollégánknál készpénzben történik, ÁFA-s számla igényüket, kérjük, előre jelezzék. Szeged és vonzáskörzetén kívüli rendelés esetén a fizetés kizárólag előreutalással történik, az összeg beérkezését követően a rendelést kollégáink a lehető leggyorsabban átadják a futárszolgálat kézbesítőinek. Előreutalás esetén a szállítást csak az összeg megérkezése után áll módunkban megkezdeni.
 
A rendelést a szállítás megkezdéséig szabadon megváltoztathatja, ez esetben hívja a 70/3242309-es telefonszámot.
A megrendelt áruért az átvételig teljes körű felelősséget vállalunk, a már megfizetett termékek ellenértékét visszafizetjük, amennyiben a hibás termék vagy szállítás miatt eláll a rendeléstől.